Порошенко прибуває в аеропорт Києва: прихильники експрезидента влаштували мітинг (Трансляція)

Літак колишнього президента України Петра Порошенка сів у Києві. Борт приземлився в аеропорту “Жуляни”.

Видання “Страна” повідомляє, що в Жулянах вже зібралося близько тисячі прихильників Порошенка, і люди продовжують прибувати.

Нардеп з “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко у своєму каналі також виклав фото з аеропорту. До речі, сам нардеп Зараз на борту літака разом з Порошенком.

“Тільки подивіться, скільки людей прийшли в аеропорт Жуляни, щоб підтримати нашого Президента! Сподіваюся, Володимир Олександрович побачить ці фото, і сам зрозуміє, за ким правда. Краще не робіть різких рухів, пане Президенте” — написав він.

Також “Європейська солідарність” веде пряму трансляцію з аеропорту.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Ірина Венедиктова заявляла, що Адміністрація президента за часів правління Петра Порошенка “могла відігравати ключову роль” в організації поставок вугілля з ОРДЛО. У рамках цього провадження слідчі ДБР повідомили про підозру ексміністру енергетики Володимиру Демчишину і народному депутату Віктору Медведчуку. 17 грудня Петру Порошенку не змогли вручити підозру, він спішно зібрав валізи та полетів до Туреччини. Його викликали на допит на 23 грудня.

Коментарі