Працівників Запорізької АЕС, які знімались у прорашистських постановках, звільнять з роботи

В “Енергоатомі” заявили, що звільнять працівників Запорізької атомної електростанції, які брали участь у записі пропагандистських відео. Про це 20 серпня повідомили у “Енергоатомі“.

Росіяни готують провокацію на Запорізькій АЕС – розвідка

Деякі працівники Запорізької АЕС знялись у пропагандистських відео окупантів, в яких на камеру ЗМП РФ розповідали про начебто обстріл станції українськими військовими.

“Поодинокі “діючі працівники станції”, котрі взяли участь у прорашистських відеопостановах, від наступного понеділка переходять в категорію “НЕ діючих”, бо будуть звільнені за зраду та колабораціонізм”, – йдеться у повідомленні.

В компанії вчергове наголосили, що Україна ніколи не вела, не веде і не вестиме обстрілів на майданчику атомної станції та в місті Енергодар.

В “Енергоатомі” розкрили звичну схему, за якою діють рашисти: два дні тому під вечір вони завезли до Енергодару велику групу пропагандистів онів (яких самі поміж собою називають “шапіто”) та провели нараду з військовими в готелі місцевого підприємця Данільченка “Аліса”.

Обстріл Енергодара: росіяни вбили працівника АЕС та його собаку

“Вже за годину після того рашисти почали мінометний обстріл промзони АЕС. Причому стріляли із найближчих околиць Енергодару, бо звук між пострілом і вибухом становив до трьох секунд, отже відстань – від одного до трьох кілометрів. Після цього вдарили з «Градів». За сценарієм провокації – немов би у відповідь на “українські” обстріли промзони по Нікополю та Марганцю, вбивши й поранивши там кількох мирних українців. Вчора зранку командир окупантів заявив про намір “зупинити ЗАЕС” через начебто українські обстріли”, – кажуть в компанії.

Коментарі