Пропав зв’язок: на Житомирщині знайшли тіло 18-річної дівчини

У Житомирській області неподалік села Гальчина Андрушівської громади знайшли тіло дівчини зі слідами насильницької смерті. Про це повідомляє місцеве видання “Рупор Житомира“.

На Дніпропетровщині знайшли тіло чоловіка без голови

Повідомлення про жахливу знахідку надійшло до поліції 19 вересня близько. Напередодні матір дівчини заявила в поліцію про зникнення доньки. За її словами, донька пішла гуляти ввечері 18 вересня, до певного часу спілкувалась з рідними по телефону, а потім зв’язок урвався. Коли дитина перестала виходити на зв’язок, мати звернулась до поліції.

На місці виявлення тіла дівчини нині працюють слідчо-оперативні групи ГУНП та Бердичівського РВП. Фахівці зафіксували на тілі загиблої ознаки насильницької смерті.

Вбив знайому, розчленував і викинув тіло у сміттєвий бак: мешканцю Одеси загрожує до 15 років в’язниці (Фото)

Нагадаємо, раніше житель міста Лозова на Харківщині вбив батька і сховав тіло в колодязі. З’ясувалося, що під час розпивання алкогольних напоїв між родичами виник конфлікт. Під час сварки син схопив кухонний ніж та вдарив їм батька в ділянку шиї. Від крововтрати потерпілий помер на місці. Фігурант скинув тіло вбитого у каналізаційний колодязь на подвір’ї, де воно перебувало більше місяця. Сусідам зловмисник казав, що родич поїхав з міста.

Коментарі