Росіяни завалюють Бахмут м’ясом, але місто тримається – військовий ЗСУ

Російські терористи в спробах взяти місто-фортецю Бахмут в Донецькій області вдалися до тактики постійних атак хвилями гарматного м’яса. Однак хоча ситуація в місті складна, він все одно тримається.

Про це розповів учасник оборони Бахмута, військовий ЗСУ з позивним “Киянин”.

Харківські нацгвардійці збили ще один російський літак біля Бахмута

“23-24 лютого пройшли. Анонсованого широкомасштабного наступу великих полчищ окупантів, про які говорили наші деякі “патріоти”, не відбулося. 97% того, що є в Росії вже знаходиться в Україні. Росію зараз можна окупувати без опору. Тому що все, що є боєздатне, сконцентровано на Донецькому та Луганському напрямках. Стільки танків та літаків, про які заявляють у РФ, у них немає. Але “мотлох” розкрадений та непридатний. Та частина, яка ще їздить, зараз в Бахмуті, Авдіївці, районі Соледара”, – розповів він.

У ЗМІ показали відео вбивства росіянами американського волонтера в Бахмуті

За словами військового, ЗСУ впевнено контролюють місто, попри складну ситуацію. Гарматне м’ясо російської армії створює проблеми, але українські військові тримають оборону.

“У Росії багато піхоти, якій в Кремлі намагаються вирішити свої геополітичні завдання. Все як завжди — рабів ніхто не рахує. Вони вмирають, але втрати є й у нас. У Бахмуті ситуація складна: на південно-східній та північній секторах оборони важче, але важко скрізь. Вони намагаються суїцидальними атаками закидати наші позиції, бо їм потрібно для перемоги окупувати Бахмут. Місто стоїть та тримається під українським прапором. А тому не вірте поганим чуткам”, – резюмував він.

Коментарі