Росіяни обстріляли п’ять населених пунктів Харківської області, ЗСУ відбили атаки в районі Бахмута

За поточну добу російські війська нанесли удари більш ніж по 12 населених пунктах України. Серед них – Харків, Краматорськ, Андріївка Дніпропетровської області, Бахмут, Залізничне, Вознесенськ та Придніпровське. З танків, мінометів та ствольної артилерії обстріляли на Слобожанському напрямку райони Стрілечої, Вовчанська, Варварівки, Вільхуватки та Дворічної. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

Українські захисники звільнили ще два села на Харківщині (Фото)

За поточну добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Майорськ, Виїмка, Спірне, Озерянівка, Зайцеве, Бахмут, Бахмутське, Веселе, Первомайське та Новомихайлівка.

Авіація Сил оборони завдала 12 ударів. Ракетні війська і артилерія за поточну добу уразили пункт управління, а також 2 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки окупантів. Також збили 2 безпілотники ворога.

За уточненою інформацією, 3 жовтня на півдні України підтверджено ураження до 30 обʼєктів противника. Ворог деморалізований, залишає позиції, відходить на безпечну відстань, знищує запаси боєприпасів, намагається знищити мости та переправи. Все це – з метою уповільнення темпів наступу українських військ.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі