Розбещував власну малолітню доньку: у Львові взяли під варту священника

Як встановили правоохоронці, зловмисник, 44-річний львів’янин, багаторазово вчиняв розпусні дії щодо своєї малолітньої доньки: ґвалтував та примушував до участі у створенні порнографічного фото та відеоконтенту.

Потерпіла звернулася за допомогою до психолога коли досягла повноліття. Пізніше вона за порадою психолога повідомила правоохоронців про злочини, які роками скоював її батько.

Священника-колаборанта УПЦ, який співпрацював з росіянами, обміняли на українських військових

Адвокат дівчини, Олег Іванов, повідомив, що справа “стояла на місці” півтора року.

“Проблема була в тому, що ніхто не вірив, що вона дійсно говорить правду, тому що її батько є священнослужителем. Ми проводили розслідування, допитували її, проводили поліграф. І на тому все “заглохло”, – каже адвокат дівчини, який наполягав на наданні постанови на обшук квартири за адресою проживання батька постраждалої.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіка було виявлено та вилучено речові докази його причетності до скоєння злочинів, про які повідомила його донька, зокрема жорсткі диски з доказами вчинення сексуального насильства над дівчиною. Адвокат зазначив, що даних було дуже багато і на їх обробку потрібно чимало часу. Всі вилучені докази направлені на експертне дослідження.

У Харкові встановлять пам’ятний знак загиблим через війну дітям та кілька меморіальних дощок

“Через деякий час знайшли фотографії, відео, і тоді закрутилося нормально розслідування. Ще раз допитали постраждалу вже за тими епізодами, які знайшли. Вона впізнала себе, батька, ті епізоди, коли вони відбувалися і що саме було. І ці електронні докази збігаються з її свідченнями. І йому інкримінували”, – розповідає Олег Іванов.

44-річного священника затримали правоохоронці та обрали запобіжний захід – утримання під вартою без права внесення застави. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Коментарі