СБУ ліквідувала масштабний канал збуту наркотиків

Служба безпеки України нейтралізувала наркоугруповання, яке спеціалізувалося на виготовленні та збуті психотропних речовин. Зловмисники реалізовували свою “продукцію” в Києві і області, повідомляє СБУ.

Під час обшуків, в організаторів групи виявили “товар” майже на 1 мільйон гривень.

“Встановлено, що протиправну діяльність організували кілька жителів Полтавщини. Вони виготовляли амфетамін, таблетки екстазі та ЛСД для продажу. Нарколабораторію облаштували в приватному будинку на території одного з місцевих селищ”, – заявили в спецслужбі.

Готову “продукцію” вони збували самостійно або через власну мережу наркодилерів.

У Харкові у жителя хостелу вилучили 900 згортків з метадоном

Правоохоронці затримали організатора та двох активних учасників угруповання під час збуту чергової партії “товару”. У них вилучили партію амфетаміну, таблетки екстазі та ЛСД, а також марихуану.

Крім того, в нарколабораторії виявили обладнання та хімічні речовини для виготовлення психотропних речовин.

Зараз вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру й обрання судом запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські викрили наркодилерів з оборотом у мільйон гривень у місяць. За даними слідства, 41-річна жінка з 31-річним спільником створили два інтернет-магазини для продажу наркотиків.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі