СБУ оприлюднила переговори проросійських терористів на Донбасі (Відео)

Служба безпеки України опублікувала перехоплені переговори проросійських бойовиків з “Л/ДНР”, в яких вони зізнаються, що влаштовують провокації на лінії розмежування та обстрілюють як українські, так і свої позиції та населені пункти. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Заклик резервістів в Україні: у ЗСУ дали пояснення, кому та куди потрібно з’явитися

Так, на перехоплених переговорах бойовики:

  • між собою зізнаються, що самі влаштовують провокації та обстрілюють мирне населення;
  • обговорюють накопичення російських військ, у тому числі залучення чеченців “полку Кадирова”;
  • дивуються, що сили ЗСУ не ведуться на провокаційні обстріли бойовиків;
  • розповідають, що самі ж бойовики потрапили “в будку в Росії” (пізніше ФСБ назвала це “обстрілом прикордонного пункту РФ в Ростовській області”);
  • підтверджують, що їхні снаряди влучили в Луганську ТЕС (внаслідок чого місто Щастя залишилося без електро-, водо – та теплопостачання) тощо.

Морально-психологічний стан російських військових з кожним днем погіршується — глава СБУ в Харківській області

Записи переговорів вдалося отримати в ході проведеної СБУ контррозвідувальної роботи. Хоча ці дані є секретними, СБУ вирішила опублікувати їх, щоб продемонструвати, хто насправді відповідальний за провокації та ескалацію в Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, 22 лютого терористична організація “ЛНР” заявила, що вважає своєю територією всю Луганську область України та закликала Україну відвести війська.

Нагадаємо, 21 лютого президент Російської Федерації визнав терористичні квазіреспубліки “Л/ДНР” та підписав з главами псевдореспублік договір про дружбу та співпрацю. Це сталося ввечері, після телезвернення Володимира Путіна.

Коментарі