СБУ викрила “чорного” археолога

У Кіровоградській області Служба безпеки України викрила топменеджера однієї з АЗС, який у вільний від роботи час розкопував зброю часів II Світової війни та продавав його криміналітету. Про це повідомила пресслужба СБУ.

Відомо, що житель Олександрії продавав раритетну зброю та боєприпаси криміналітету. Також він намагався продати свою колекцію за кордон.

Харківські археологи знайшли могилу скіфської дівчини з золотом і зброєю

В ході обшуку у “чорного археолога” виявили 6 гранат Ф-1; рушницю та обріз рушниці “Мосіна”; пістолет “Наган”; 90 патронів калібру 7,62 мм; 1 кг пороху.

Вилучені зброя та боєприпаси направлено на експертизу. Підозрюваному інкримінують незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, раніше у “чорного археолога”, який погрожував вбити батька, знайшли арсенал боєприпасів. Під час огляду житла підозрюваного силовики знайшли не тільки зареєстровану зброю, а й цілий склад боєприпасів часів Другої світової війни.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі