СБУ завершили службове розслідування у справі ексглави Баканова

Службове розслідування, яке стосується діяльності колишнього глави СБУ Івана Баканова завершено.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

“Спеціальні процедури щодо перевірки пана Баканова завершені. Думаю, що про це суспільство буде проінформоване, коли це буде необхідно. Тому що це грифовані матеріали перевірки, матеріали з обмеженим доступом. Вчора ми також отримали відповідь, де перебуває пан Баканов. Він перебуває в Україні”, — сказав Федір Веніславський, член парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Депутату Херсонської облради оголосили про підозру: працював на ФСБ Росії

Однак Роман Костенко, секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, який також був присутній на засіданні комітету, повідомив про свою необізнаність щодо наявності фактів злочинної діяльності, які міг вчинити Баканов та зазначив, що матеріали необхідно передати до Державного бюро розслідувань (ДБР).

“Пан Баканов є військовослужбовцем. Тому такі справи розслідує ДБР. Але наскільки я знаю, ця справа не передана до ДБР і я не знаю, чи взагалі там є факти злочину. Але ДБР має вивчати результати цього розслідування. Тому конкретики не було”, — заявив Костенко.

Коментарі