Скандал із заступником міністра МВС: чиновника звільнили з посади

Заступник міністра внутрішніх справ України Олександр Гогилашвілі, який потрапив у серйозний скандал з хамством патрульним поліцейським, написав заяву про відставку і покинув свою посаду в МВС, офіційно повідомляє міністерство у своєму телеграм-каналі.

Указ про це опублікований на сайті МВС.

“Звільнити Гогилашвілі Олександра Генріховича з посади заступника міністра внутрішніх справ України за власним бажанням”, – йдеться в документі №1639-р від 13 грудня 2021 року.

У Кривому Розі малолітні хулігани розгромили трамвай та побили водія

Сам Гогилашвілі підтвердив інформацію у своєму Facebook.

“Так, я винен. Це показовий приклад для всіх, як не треба себе вести. Мені соромно за свою емоційність і нестриманість, але мені не соромно за роботу, яку ми виконали за більш ніж 2 роки”, – написав він.

 

 

Нагадаємо, Гогилашвілі потрапив у скандал 11 грудня, коли в зоні ООС на блокпосту посварився з поліцейськими. Лайка потрапила на відео – Гогилашвілі погрожував поліцейським, ображав їх, хамив і лаявся. Ситуація викликала великий резонанс, і чиновник був змушений подати у відставку.

Раніше у Львові сталася бійка між музикантами-ютуберами, які намагалися відзняти черговий епізод для російського Youtube-шоу “вписка” та активістами, які прагнули їм перешкодити. Активісти та музиканти зчепилися прямо в центрі міста, на проспекті Свободи.

Коментарі