Студентку та екс-депутата міськради підозрюють у роботі на російських окупантів

На Донеччині заочно оголосили підозру двом жителям Маріуполя. За даними слідства, вони добровільно вирішили співпрацювати з окупаційною владою. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

На Рівненщині колаборант чекав на окупантів і виправдовував їх звірства в Бучі

Екс-депутат міськради від ОПЗЖ брав участь у “голосуванні” за фейкового мера. Як “подяку” фігуранта призначили “заступником голови адміністрації з питань ЖКГ”. Він залучає місцевих жителів до співпраці з російськими загарбниками та займається інвентаризацією майна місцевих КП.

Студентка четвертого курсу одного з українських вишів очолила у Маріуполі “громадську приймальню руху “Донецька республіка”. Після цього дівчину, яка активно займається проросійською пропагандою, відрахували з навчального закладу.

Перейшов на бік окупантів та їздив за порадами в “ЛНР”: на Харківщині чоловіку оголосили підозру в державній зраді

Обом зловмисникам оголосили підозру за статтею 111-1 (“колаборційна діяльність”), а екс-депутату інкримінують ще й державну зраду. Розслідування веде СБУ.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі