Троє постраждалих і згорілі авто: у поліції показали наслідки удару по Києву (Фото)

За попередньо інформацією, російська балістична ракета “Кинжал” влучила в об’єкт критичної інфраструктури у столиці. Про це повідомив речник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов.

“Програючи війну на фронті, ворог продовжує атакувати столицю. Сьогодні була чергова атака. Тривога тримала майже 7 годин. Ворог застосував майже всі типи свого повітряного озброєння. Завдяки роботі ППО, ударів дронами-камікадзе та крилатими ракетами по столиці не було. На жаль, попередньо, балістичною ракетою типу “Кинжал” було влучання в об’єкт критичної інфраструктури. Всі служби працюють на місці. У Святошинському районі уламки впали у двори житлових будинків, є постраждалі”, – сказав Михайло Шаманов в ефірі телеканалу “Київ 24”.

Вночі РФ випустила по Україні 81 ракету і 8 “шахедів”

Також є влучання в Голосіївському районі столиці.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, станом на 8:40 відомо про 3 потерпілих у Святошинському районі, яким надається необхідна медична допомога. Також внаслідок вибуху 5 автомобілів повністю знищено та ще 15 пошкоджено. Крім цього, пошкоджені фасади будинків, які знаходяться поряд.

На місцях подій працюють рятувальники, поліцейські та медики. Правоохоронці документують наслідки ранкового обстрілу.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі