У Чорноморську чоловік з пістолетом на спір спалив власний автомобіль

В Одеській області, в місті Чорноморськ, прямо на вулиці чоловік облив бензином та підпалив автомобіль. Про це повідомляє видання “Одеське життя”.

Очевидці виклали відео інциденту. На відеозаписі видно, як до автомобіля Hyundai Sonata підходить чоловік з каністрою, обливає авто бензином та відходить від нього, розмахуючи пістолетом.

Як виявилося, потім чоловік спробував розстріляти автомобіль, але пістолет, по всій видимості, або заклинило, або патрон дав осічку. Тільки перед самим своїм відходом йому вдалося два рази вистрілити — невідомо, чи був пістолет бойовим або травматичним.

В Одесі вчителька побила п’ятикласника пляшкою прямо на уроці (відео)

Що цікаво, пізніше в соцмережах з’явився сам палій, та прокоментував відео. Він заявив, що підпалив машину на спір — тому що він міг та тому що йому так захотілося. Ринкова вартість такого автомобіля в Україні варіюється від семи до дев’яти тисяч доларів США.

Нагадаємо, раніше в Одесі наклав на себе руки молодий хлопець — мешканець елітного житлового комплексу вистрибнув з вікна ввечері 24 січня. Причини, за якими він наклав на себе руки, поки не відомі.

Коментарі