У Дніпрі чоловік розбився об дерево, катаючись з дочкою на санках

У Дніпрі сталася трагедія — там чоловік, катаючись на санках з гірки разом з маленькою дочкою, врізався в дерево і загинув. Дитина отримала травми. Коли медики приїхали на місце трагедії, чоловік був у стані клінічної смерті, а дістатися до нього було неможливо через ожеледицю, повідомляє “Дніпро Обласний”.

У Дніпрі розбещувач малолітніх та його жертва знайшли труп в покинутій будівлі

“До моменту приїзду медиків чоловік був у стані клінічної смерті. Він вдарився об дерево спиною під час спуску з гірки на пластиковій дошці разом з донькою. Дві бригади проводили реанімаційні заходи протягом 30 хвилин, але потерпілого врятувати не вдалося. Медики констатували біологічну смерть”, — розповів на брифінгу голова обласного центру катастроф та екстреної медицини Радій Шевченко.

6-річна дівчинка отримала травму черевної порожнини через удар. Її госпіталізували у важкому стані.

У міській раді своєї провини не бачать. Там кажуть, що в парку дуже часто травмуються люди через нехтування правилами безпеки.

У Дніпрі поліція випадково знайшла жінку, яку шукали 22 роки

“Ми неодноразово попереджали людей. У нас є інформаційні таблички в місцях масового катання людей. Також усно попереджаємо відвідувачів про те, що тут кататися небезпечно” — сказав на брифінгу директор КП “Міська інфраструктура” Дніпровської міськради Олексій Тесля.

Нагадаємо, у Маріуполі поліція досліджує обставини смерті місцевого спортсмена, на ім’я Василь (прізвище загиблого невідоме). Він замерз на смерть на трасі, по якій бігав голим і босим — а поліцейський патруль, який побачив людину, що біжить, замість допомоги обмежився відпусканням жартів на адресу бігуна, після чого поїхав.

Коментарі