У Дніпрі лабрадор вилакав пляшку коньяку та зліг з похміллям (Відео)

Інцидент стався під час застілля, поки пес залишився в кімнаті наодинці з накритим святковим столом. Про це стало відомо 14 січня з повідомлення ветеринарної клініки “На Робочій”.

“Як виявилося, не тільки людям потрібно приходити до тями після застілля, а й нашим чотириногим друзям. У стані сильного сп’яніння до нас надійшов лабрадор Харві”, — написали співробітники ветклініки.

З’ясувалося, що під час святкування Харві залишився один в кімнаті. Пес зіштовхнув на підлогу зі столу пляшку коньяку, відкоркував її зубами і вилакав весь вміст.

“Хвостатий швидко сп’янів і, зі слів власників, почав “запалювати”. Звичайно, це потішило всю компанію. Але на наступний день у пса сталося похмілля”, — пишуть ветеринари.

З ознаками інтоксикації і зниклим апетитом тварину доставили до фахівців, які поставили йому крапельницю. Після лікування пес підбадьорився і вже відправився додому.

 

Харківський блогер набив на сідниці тату експрезидента України

Раніше в Харкові оштрафували п’яного наїзника. Патрулюючи вулицю екіпаж поліції помітив, як людина намагається залізти на коня. Патрульні зупинилися, щоб перевірити, чи все у нього в порядку. Як з’ясувалося, власник тварини перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Коментарі