У Дніпрі поліція випадково знайшла жінку, яку шукали 22 роки

У Дніпрі поліцейські, які прибули на виклик про смерть людини, несподівано виявили жінку, яка 22 роки вважалася зниклою безвісти. Весь цей час її намагалися знайти її родичі.

Як повідомляє “Інформатор”, 4 січня поліції надійшов виклик про те, що перехожі виявили бездомного чоловіка без ознак життя. Прибулі патрульні опитали свідків, серед яких опинилася 57-річна жінка, також бездомна. Перевіривши її особу, копи були в шоці — на території окупованого Криму свідок вважалася зниклою безвісти ще з 2000 року. Всі ці роки родичі вели її пошук, хоча ще у 2010 році Бахчисарайський районний суд визнав її померлою.

У Дніпрі розбещувач малолітніх та його жертва знайшли труп в покинутій будівлі

Як розповіла сама жінка, 22 роки тому вона приїхала в Дніпро і вирішила залишитися жити разом з чоловіком. Однак через деякий час він помер, а родичі померлого вигнали її з дому. Всі ці роки жінка змушена була жити на вулиці серед таких же бездомних.

Жінку доставили в поліцейську дільницю, правоохоронці намагаються зв’язатися з її рідними.

У Дніпрі дали 14 років чоловікові за жорстоке вбивство коханої

Нагадаємо, у Маріуполі поліція досліджує обставини смерті місцевого спортсмена, на ім’я Василь (прізвище загиблого невідоме). Він замерз на смерть на трасі, по якій бігав голим і босим — а поліцейський патруль, який побачив людину, що біжить, замість допомоги обмежився відпусканням жартів на адресу бігуна, після чого поїхав.

Коментарі