У Дніпрі вибухнув автомобіль: двоє людей загинули

Вранці 15 вересня в Дніпрі вибухнув автомобіль Nissan Primera. В результаті загинули двоє людей. Про це повідомили у відділі комунікації поліції в Дніпропетровській області.

За словами очевидців, від ударної хвилі в сусідньому будинку розлетілися вікна. Автомобіль Nissan відразу ж спалахнув, виднілися стовпи чорного диму.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.

Фахівці встановлюють обставини події. Як зазначають місцеві ЗМІ, причиною інциденту може бути замовлене вбивство.

Вибух гранати в Харкові: підозрюваний затриманий (Відео)

“Кваліфікація буде надана пізніше. Швидше за все, це був справді теракт”, – заявила спікер ГУНП в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

Особистість загиблих попередньо встановили за документами, які знайшли на місці події. У місцевому управлінні ДСНС повідомили, що в автомобілі загинула начальниця відділу зв’язків із засобами масової інформації ДСНС у Дніпровській області Дарина Гречіщева. Також вона була волонтером Червоного Хреста.

“Інтерфакс-Україна” з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що загинув також ветеран АТО Олексій Кавлак.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області в багатоповерхівці вибухнула граната. Відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією – ч. 1 ст. 115 (“умисне вбивство з додатковою кваліфікацією – нещасний випадок”) Кримінального кодексу України.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі