У Херсоні батьки відсудили аліменти у сина, якого вигнали 17 років тому

До Херсонського міського суду звернулося подружжя. Вони судилися зі своїм старшим сином і хотіли, щоб він щомісяця платив їм аліменти – 4000 гривень на двох.

За словами батьків, вони старанно й відповідально виховували дитину, яка зараз добре заробляє на суднах далекого плавання, але не хоче допомагати. Позивачі заявили, що пенсії їм не вистачає на ліки та спеціальне харчування.

На думку відповідача, батько та мати ставилися до нього більше як до засобу заробітку. Також він заявив, що не відчував любові й турботи, які діставалися його молодшому брату.

Коли житель Херсона вирішив завести свою сім’ю, батьки виступили проти весілля та зажадали нову трикімнатну квартиру. Старший син поїхав працювати за кордон і відправляв майже всі зароблені гроші на банківський рахунок матері. Попри це, після весілля родичі вигнали його з дому, це було близько 17 років тому. Відтоді чоловік проживає разом з дружиною у тещі й тестя.

Під час судового засідання з’ясувалося, що молодший брат набрав багато боргів, нібито тому батьки й вирішили вимагати гроші у старшого.

Херсонський міський суд зобов’язав відповідача довічно утримувати батьків, однак дозволив чоловікові платити не 4000 гривень на місяць, а всього 440. Моряк подав апеляцію, проте вища інстанція залишила рішення без змін.

Нагадаємо, раніше жителя Харківської області не випускали за кордон через борги по аліментах у 160 тисяч. Чоловік не виплачував гроші на утримання дитини протягом 16 років.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі