У Херсоні за лічені години побудували церкву

Громада Православної церкви України в Херсоні за кілька годин встановила церкву з пінопласту, повідомляє пресслужба Херсонської єпархії ПЦУ.

Храм зводили без будь-яких підйомних кранів та іншої будівельної техніки. Відзначається, що споруда будується за сучасною технологією зі спеціального пінопласту, який потім буде укріплений і покритий цементом.

“Тому в технічному плані для єпархії це можна вважати пілотним проєктом. Якщо в майбутньому технологія себе виправдає, як варіант, можна буде будувати такі полегшені та дешевші храмові споруди”, – відзначили в Херсонській єпархії ПЦУ.

Нагадаємо, раніше в Україні вперше провели операцію за допомогою віртуальної реальності. Медики усунули вроджений порок судини за допомогою малоінвазивної ендоваскулярної процедури, встановивши стент у просвіт судини.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі