У мережі з’явилося перше відео пошкодженого Антонівського мосту після обстрілу ЗСУ (Відео)

Відповідний запис 27 липня опублікували на офіційній Telegram-сторінці управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

“Опубліковано перше відео з Антонівського мосту після нічного удару ЗСУ. Тепер бігти лише пішки або по воді. Бажаємо удачі!”, – йдеться у повідомленні.

Зранку 27 липня інформацію про обстріл Антонівського мосту в ефірі всеукраїнського телемарафону підтвердила керівник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.

“Наголошую, що наші сили тримають під контролем важливі логістичні транспортні шляхи, які для ворога мають критичне значення, бо це не дає йому можливості маневрів та підтягувати сили та боєприпаси. Я зауважу, що ми не руйнуємо інфраструктуру, ми руйнуємо плани ворога. Робота нашої артилерії настільки акуратна і ювелірна, що спрямована більше на деморалізацію ворожої армії. Удари по мосту були, але вони були філігранними”, – сказала Наталія Гуменюк.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі