У Карпатах в розведеному туристами багатті прогримів вибух: двоє людей загинули, четверо поранені

Увечері 15 вересня 12 туристів, двоє з яких діти, під час привалу в долині “Під Берди” поблизу села Вороненко в Івано-Франківській області, розвели багаття, в результаті чого стався вибух – четверо туристів отримали травми, ще двоє загинули, повідомила ДСНС в Івано-Франківській області.

У поліції розглядають версію, що туристи, які підірвалися вночі в Карпатах, постраждали через снаряди часів Першої світової війни. Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила прессекретар ГУ Нацполіції в Закарпатській області Анна Дан.

У Дніпрі вибухнув автомобіль: двоє людей загинули

“Поліція наразі розглядає версію про те, що туристи розклали багаття на місці, де лежав старий снаряд часів ще Першої світової війни, який внаслідок цього здетонував. На місці багаття поліцейські знайшли воронку від вибуху, а на території навколо – уламки снаряда, пошкоджені корозією”, – повідомила Дан.

За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією “Умисне вбивство”.

Відзначається, що в справі будуть призначені експертні дослідження, в результаті яких поліцейські з’ясують всі обставини події.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області в багатоповерхівці вибухнула граната. У квартирі, де стався вибух, поліцейські виявили 51-річного чоловіка, який помер від травм.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі