У Києві рецидивіст зґвалтував п’ятирічну доньку знайомої — поліція

У злочині підозрюють 37-річного чоловіка, якому пред’явили звинувачення по 14-ти епізодах. Про це 14 січня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Києві.

Правоохоронці встановили, що фігурант запросив дівчинку до себе додому та поглумився. У квартирі 37-річного чоловіка під час обшуку виявили відео з дитячою порнографією та речові докази злочину. Фігуранту оголосили про підозру у 14-ти епізодах протиправних дій.

Слідчі відкрили чотири кримінальні провадження за ч. 3 ст. 149 (“торгівля людьми, вчинена відносно малолітнього”), ч. 4 ст. 152 (“згвалтування малолітнього”), ч. 3, ч. 1 ст. 301 (“ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів”), ст. 301-1 (“отримання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення або інше переміщення”) Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує до 15 років колонії. Суд обрав йому запобіжний захід — утримання під вартою без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

Перевіряла почуття хлопця: у Донецькій області школярка сказала, що її зґвалтував вітчим

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що педофіла з Харкова засудили до восьми років тюремного ув’язнення. У прокуратурі розповіли, що першою жертвою зловмисника став семирічний школяр. Чоловік познайомився з дитиною біля навчального закладу. Маніяк з’ясував, що хлопчик з багатодітної малозабезпеченої сім’ї. Обіцяючи допомогти матеріально, харків’янин став запрошувати неповнолітнього в гості. За словами самої дитини, новий знайомий чіпав його, змушував дивитися фільми для дорослих і намагався зняти з нього одяг. Через пів року педофіл познайомився з молодшим братом своєї першої жертви. Діяв чоловік за старою схемою, А За мовчання обом хлопчикам добре платив.

Коментарі