У Київській області чоловік забив до смерті вагітну дружину (Відео)

У Київській області п’яна сварка між подружжям закінчилася трагедією — чоловік забив до смерті свою дружину, яка чекала на дитину, повідомляє Національна поліція Київського району.

Сто разів встромила ніж та відрізала голову: у Херсонській області жінка жорстоко розправилася зі співмешканцем

Трагедія трапилася в селищі Баришівка Броварського району. 30-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння повернувся додому та почав ображати свою 34-річну дружину, звинувачуючи її в невірності — жінка добу не ночувала вдома. Поступово від образ та погроз чоловік перейшов до рукоприкладства та бив дружину до тих пір, поки не помітив, що жінка вже не дихає. Він викликав медиків, які констатували смерть потерпілої та повідомили про це в поліцію.

Під Києвом живцем згоріла подружня пара

Чоловіка затримали та повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Запобіжний захід обере суд.

 

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Італії жорстоко вбили 61-річну громадянку України. Вбивцею виявився громадянин Італії, пенсіонер, який 17 років прожив з нею в шлюбі, а мотивом вбивства називають ревнощі.

Коментарі