У Київській області стоматологи видалили дитині 12 зубів “без дозволу” матері

В Ірпені стоматологи вирвали 9-річній дівчинці молочні зуби. Мама дитини стверджує, що зробили це без її згоди й навіть після прохання почекати з видаленням.

Як повідомляє ТСН, сім’я знайшла приватну клініку в Ірпені, щоб безболісно, ​​під загальним наркозом видалити один зуб. Лікарі запропонували видалити ще два сусідніх. Надія підписала договір, але спочатку не помітила, що в графі про кількість видалених зубів пропуск.

Під час операції лікарі попросили дозволу видалити всі молочні зуби дівчинки, але мама дозволу не дала. Вона подзвонила до іншого фахівця, щоб проконсультуватися, а коли захотіла зупинити операцію – було вже пізно.

Закінчивши втручання, лікарі виставили рахунок на 13 тисяч гривень. Натомість, співвласники клініки говорять, що мама знала про видалення 12 зубів. Лікарі не вважають цю операцію травматичною та стверджують, що допомогли дівчинці, оскільки ці зуби все одно довелося б видаляти.

Після операції мама Ніки відвідала інших лікарів, які радять тимчасово встановити протези, тому що у дівчинки не залишилося жувальних зубів, щоб подрібнювати їжу. Паралельно сім’я найняла адвоката. Якщо клініка не визнає провину – планують подавати до суду.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі