В СБУ розповіли, що рашисти сформували “результати” псевдореферендумів ще на початку вересня

Нинішнє незаконне “голосування”, яке окупанти анонсували з 23 по 27 вересня, організовано для створення потрібної їм картинки на телебаченні. Про це свідчить інформація, яка є у розпорядженні Служби безпеки України, а також телефонні розмови жителів тимчасово окупованих територій, які мають родичів у “керівництві” терористичних організацій “ЛДНР”. Про це 25 вересня повідомили в прес-центрі СБУ.

Передавали окупантам дані про розташування HIMARS: СБУ затримала російських агентів (Фото)

В одній з телефонних розмов працівниця так званого міністерства соціальної політики на тимчасово захопленій території повідомила, що ще на початку вересня були підписані документи про незаконне приєднання окупованої території Донецької і Луганської областей до Росії.

“Хто доведе – хто, де голосував? Ніхто нічого не доведе. Людей не спитали, за людей все вирішили. Життя, долі покалічили, зламали”, – жаліється жінка своїй співрозмовниці.

СБУ нагадує, що цілодобово працює, аби притягнути до відповідальності всіх причетних до псевдореферендумів. Кожен, хто організовує російські фейкові “голосування” на нашій землі, буде покараний. Щоб це сталося якнайшвидше – надсилайте інформацію на чатбот СБУ: t.me/stop_russian_war_bot.

“Будь-яка інформація є важливою! Тож присилайте усе, що вам відомо: прізвища організаторів, колаборантів та учасників, факти примусу та фальсифікацій, місця проведення тощо. Аби відправити дані, достатньо лише відкрити відповідну вкладку у чат-боті і ввести відому вам інформацію. Ми гарантуємо конфіденційність і те, що кожне повідомлення буде ретельно опрацьоване слідчими СБУ”, – закликали у повідомленні.

Коментарі