У Кривому Розі стався вибух в квартирі

17 вересня в Кривому Розі прогримів вибух у дев’ятиповерхівці. Надзвичайна подія сталася по вулиці Мухіна. Про те, що трапилося на лінію “101” повідомила мешканка однієї з квартир. Вона розповіла, що на балконі сьомого поверху виявилися заблокованими четверо дітей.

На місці було встановлено, що пожежа виникла в житловій кімнаті квартири, розташованої на сьомому поверсі дев’ятиповерхового будинку.

У Карпатах в розведеному туристами багатті прогримів вибух: двоє людей загинули, четверо поранені

Під час пожежі постраждав 52-річний власник квартири. За попередніми даними, він отруївся чадним газом, але від госпіталізації відмовився.

“З сусідньої квартири співробітники Служби порятунку за допомогою апарату захисту органів дихання врятували 10-річного хлопчика. Стан дитини задовільний, госпіталізації не потребує”, – відзначають у ДСНС.

Точна причина вибуху поки невідома. У всіх обставинах розбираються правоохоронці.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області в багатоповерхівці вибухнула граната. У квартирі, де стався вибух, поліцейські виявили 51-річного чоловіка, який помер від травм.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі