У Києві та центральних областях вводять більш тривалі відключення світла

Російські терористи знову атакували енергетичну інфраструктуру України, з ладу виведена низка критично важливих об’єктів. Внаслідок цього в Києві та області виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання. Щоб не допустити повного знеструмлення столиці та центральних регіонів України, держенергокомпанія НЕК «Укренерго» вводить вводить більш тривалі екстрені відключення світла. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.

У метро Харкова відновили роботу ескалаторів

Графіки стабілізаційних відключень, які були складені напередодні, більше не актуальні. Найближчими днями будуть застосовані більш жорсткі й тривалі відключення електропостачання у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях.

Мешканців просять споживати електроенергію помірно: вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгівельних центрів.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі