Побили та пограбували харків’янина на 35 мільйонів гривень: трьох членів банди судитимуть

Фігурантам загрожує до 15 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, на початку вересня минулого року члени організованого злочинного угруповання незаконно проникли на територію приватної фірми в Немишлянському районі. Подільники напали на директора, побили та зв’язали його.

Під Харковом чоловік напав з ножем на продавчиню магазину (Відео)

Щоб залякати чоловіка один з фігурантів став погрожувати йому пістолетом, після чого кілька разів вдарив потерпілого зброєю по голові. Після цього члени угруповання відшукали ключ від сейфа, вкрали гроші, мобільний телефон і наручний годинник. Загальна сума збитку склала майже 35 мільйонів гривень.

У Харкові київського підлітка затримали за підозрою в збройному розбої

Трьом спільникам вручили підозри за статтями 187 (“розбій”), 209 (“легалізація майна, отриманого злочинним шляхом”) і 257 (“бандитизм”). Фігурантів взяли під варту без права внесення застави. Матеріали справи передали до суду. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше в Харкові засудили псевдокомунальника, який грабував жінок. У 2019 раніше судимий житель Києва, представився співробітником ЖЕКу та пробрався в одну з квартир в Харкові. Після цього зловмисник зв’язав господарку, замкнув її у ванній кімнаті, а з собою забрав цінності та кредитну карту.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі