У Києві вже закрили шість станцій метро: колії затоплює вода (Відео)

Рух поїздів на ділянці між станціями “Теремки” – “Деміївська” вже зупинили з міркувань безпеки та з урахуванням технічного стану тунелів. Поїзди курсують між станціями “Героїв Дніпра” – “Либідська”. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

У метрополітені повідомляють, що тунель між станціями метро “Деміївська” та “Либідська” в аварійному стані: порушена герметизація тунелю, сталося значне підтоплення колій. Відповідне відео опубліковали у міських Телеграм-каналах.

За даними КМДА, згодом запустять дублюючі маршрути наземного транспорту.

Тимчасовий автобусний маршрут №2м “Кібернетичний центр – ст. м. “Теремки” – ст. м. “Либідська”. На ньому працюватиме 60 автобусів з інтервалом руху 1 хв.

Тимчасовий тролейбусний маршрут №43к “Кібернетичний центр – ст. м. “Либідська”. Працюватиме 20 тролейбусів з інтервалом у 3 хв.

Шлях автобусного маршруту №38 подовжується до ст. м. “Либідська”. Працюватиме 5 автобусів з інтервалом у 17 хв.

Рух тролейбуса № 50 “Вул. Милославська – ст. м. “Либідська” тимчасово припиняється.

На тролейбусному маршруті №50к “вул. Милославська – пл. Дарницька” збільшується кількість рухомого складу. Працюватиме 10 тролейбусів з інтервалом у 9 хв. Посилення роботи цього маршруту дасть змогу частково переорієнтувати пасажиропотік з Оболонсько-Теремківської лінії на Святошинсько-Броварську.

Схеми руху тимчасових маршрутів можна подивитися на сайті kyivcity.gov.ua.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі