У Луганській області пустив собі кулю в голову контрактник ЗСУ

У Луганській області на службі з невідомої причини наклав на себе руки військовослужбовець-контрактник. Про це 24 грудня повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Об’єднаних сил.

У Дніпрі затримали російського шпигуна-військовослужбовця ЗСУ

За даними прокуратури, вранці 24 грудня військовослужбовець ЗСУ контрактної служби був виявлений без ознак життя під час зміни варти. Попередні висновки свідчать, що він застрелився.

“Попередньо встановлено, що солдат, який перебував на нічному чергуванні на території взводного опорного пункту однієї з військових частин, покінчив життя самогубством шляхом пострілу в голову з ввіреної йому штатної зброї за місцем несення військової служби” — сказано в повідомленні.

Заколов та замотав у килим: у Дніпрі військовий загинув від рук товариша по чарці

Загиблий — 1999 року народження, уродженець Херсонської області. Причини, за якими він прийняв рішення звести рахунки з життям, поки невідомі. Прокуратура відкрила справу згідно зі ст. 115-1 КК України. Розглядаються версії вбивства, доведення до самогубства та необережного поводження зі зброєю.

 

Нагадаємо, раніше у військовій частині Збройних сил України в місті Чортків Тернопільської області сталася трагедія — наклав на себе руки 18-річний військовослужбовець. Солдат повісився на території в/ч ще 2 грудня.

Коментарі