У Львівській області в автотрощу потрапили пасажирський автобус і дві вантажівки (Фото)

Внаслідок аварії одна людина загинула, ще восьмеро отримали поранення. Про це повідомили 18 серпня в управлінні Національної поліції у Львівській області.

Поліція шукає свідків смертельної ДТП під Харковом

Дорожньо-транспортна пригода сталась напередодні о 12:40 на автодорозі “Київ-Чоп” у селі Нагірне Стрийського району. За попередньою інформацією, на дорозі зіткнулись пасажирський автобус “Мерседес” міжнародного сполучення, яким керував 41-річний мешканець Івано-Франківської області та два вантажних автомобіля “Вольво” з напівпричепами-автоцистернами під керуванням мешканців Вінничини віком 41 та 43 роки.

Внаслідок зіткнення один з пасажирів автобуса, 58-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області, від отриманих травм помер на місці події. Ще семеро пасажирів автобуса – мешканці різних регіонів України віком від 18 до 52 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені у медичний заклад. Також у лікарню з травмами був доставлений водій одного з бензовозів.

Аварія з кортежем Ярославського: з водія зняли звинувачення

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покаранні у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Коментарі