У Львові озброєний підліток вимагав гроші зі школярів

У Львові до рук правоохоронців потрапив озброєний підліток, який займався тим, що вимагав гроші зі школярів. Про це повідомляє Національна поліція Львова.

Так, правоохоронці отримали виклик від очевидців, які повідомили, що біля однієї зі шкіл Львова озброєна людина погрожує неповнолітнім. Прибувши на виклик, поліція затримала 18-річного молодого чоловіка в Балаклаві, у якого з собою був виявлений пістолет.

Виявилося, що зловмисник тероризував двох старшокласників 16 та 17 років. За їхніми словами, рекетир щодня чекав їх біля школи та вимагав “данину” у розмірі 500 грн, а також інформацію про те, з кого ще можна взяти грошей. Цього разу він після занять погрожував їм пістолетом, а також побив одного школяра.

Подвійне вбивство в школі в Дніпрі: бездомних вбили заради розваги

Поліцейські затримали вимагача, йому оголосили підозру за ст. 296-4 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї, або іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Йому загрожує до 3 до 7 років за ґратами.

 

Нагадаємо, раніше у Львові поліція затримала педофіла, який переодягався жінкою і ходив по школах міста, нападаючи на дітей. Він встиг напасти на ученицю другого класу в одній зі шкіл.

Коментарі