У Львові школи тероризує чоловік, переодягнений жінкою

У Львові невідомий чоловік переодягається в жіночий одяг, ходить по школах міста в такому вигляді та пристає до маленьких дітей. Подібний інцидент стався вже двічі. У місті б’ють на сполох та закликають до обережності, повідомила пресслужба Львівської міської ради.

“Міські управління освіти та культури виявили факти проникнення невідомого у дві львівські школи. Також зафіксовані інциденти між учнями шкіл та цією людиною. Всі відеоматеріали управління надали правоохоронним органам та ювенальної превенції у Львівській області”, — сказано в повідомленні.

У Києві у журналіста вкрали велосипед під час інтерв’ю з начальником поліції столиці

У львівських соцмережах пишуть, що як мінімум одна учениця вже стала об’єктом нападу. Чоловік намагається представлятися лікарем та підстерігає своїх жертв у шкільних туалетах.

“Пробрався в туалет, стопанув дівчинку та змусив її роздягатися під приводом, що він нібито лікар”, — написали користувачі соцмереж.

Нагадаємо, в Дніпрі поліція виявила біля одного з міських навчальних закладів відразу два трупи. Імовірно, це бездомні громадяни України. Пікантності факту додає те, що навчальний заклад “замінували” невідомі.

Коментарі