У Мелітополі поблизу кінотеатру “Україна” перекинувся ЗРК “Тор” окупантів (Відео)

У тимчасово окупованому Мелітополі 21 квітня перевернулася російська система протиповітряної оборони “Тор”. Наслідки падіння усували кілька годин, везли підйомну техніку та лафети.

За інформацією, наданою мером міста Іваном Федоровим, російську систему протиповітряної оборони везли центральним проспектом, але водій не впорався з керуванням. Надзвичайна подія сталася у самому центрі міста біля колишнього кінотеатру “Україна”.

“З технікою окупантів останнім часом щось трапляється. Півгодини тому ворожа техніка, яка перевозила систему ППО, не вписалася в поворот – перекинулася на дорозі проспектом Богдана Хмельницького”, — пише Федоров.

Нові подробиці вибуху у Бєлгороді: снарядів було два (Фото, Відео)

Я зазначив Іван Федоров, нещодавно з ворожою технікою вже траплялись інциденти в Мелітополі, зокрема, ворожий гелікоптер впав у море.

“Вчора не долетів ворожий гелікоптер. Коли окупанти нарешті зрозуміють, що загалом повернули не туди?” — сатирично додав мер Мелітополя.

Місцеве інформаційне агентство “РІА Мелітополь” повідомило, що наслідки падіння російського ЗРК “Тор” усували кілька годин. Для перевезення машини підігнали лафет.

“Перекрили рух і привезли підйомну техніку. Як виявилось, сама машина більше рухатися не може, для її перевезення підігнали лафет”, — інформують у виданні.

Коментарі