У порту “Південному” в контейнері з бананами знайшли 60 кг кокаїну

В Одеській області правоохоронці виявили 50 брикетів з кокаїном у контейнері з бананами, який прибув з Еквадору в порт “Південний”, передає пресслужба СБУ.

Зазначено, що співробітники СБУ отримали інформацію про те, що учасники угруповання “Ндрангета” планують нелегально переправити через Україну в ЄС велику партію наркотиків. Контрабандний “товар” зловмисники приховали у вантажному контейнері з фруктами. Вартість такої партії досягає 10 млн доларів США на чорному ринку.

Зараз вирішується питання про оголошення затриманим підозри за контрабанду наркотиків. Злочинцям загрожує до 12 років в’язниці.

Нагадаємо, раніше в Харківській області затримали чоловіка, який перевозив наркотики в бороді. На пасажира автобуса зреагував службовий пес Арчі. Відносно порушника митники склали протокол за статтею 483 (“переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю”) МКУ.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі