У Раді запропонували закупити для Зеленського памперси та золотий унітаз

Народні депутати Гео Лерос (позафракційний) і Олексій Гончаренко (“Європейська солідарність”) 3 грудня відзначилися в Раді дивними пропозиціями.

Так, Лерос вніс у Раду пропозицію забезпечити президента Володимира Зеленського памперсами державним коштом на випадок чергового “державного перевороту”, а також “переселити його на золотий унітаз” в резиденцію Януковича в Межигір’ї.

До Харкова приїде президент Володимир Зеленський

Не відстав від нього нардеп Гончаренко. Він запропонував знову-таки державним коштом подарувати Зеленському синтезатор, щоб той міг “грати коли та де завгодно”, очевидно натякаючи на один з номерів Зеленського під час перебування його коміком і главою студії “95 квартал”.

Втім, всі ініціативи зібрали від 2 до 10 голосів кожна. Що цікаво, за пропозицію забезпечити Зеленського памперсами проголосували двоє “слуг народу” – Сергій Кузьміних і Сергій Нагорняк – а також член групи “За майбутнє” Олександр Герега, власник мережі супермаркетів”Епіцентр”.

Пресконференція президента Зеленського – головне

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 1 грудня 2021 року виступив з посланням до Верховної Ради України. Минулого року він вийшов з ним набагато раніше – ще в жовтні. А цього року глава держави вирішив виступити в річницю референдуму 1991 року про незалежність України. Зібрали найважливіше з його виступу.

Коментарі