У “Слузі народу” звинуватили західні країни в нагнітанні паніки та поширенні фейків

Колишній голова Комітету Верховної Ради з міжнародної політики, нардеп від “Слуг народу” Богдан Яременко відкрито звинуватив західних партнерів України в нагнітанні паніки, істериці та продукуванні фейків. Про це нардеп написав у своєму каналі в Телеграм.

Україна отримала британські гранатомети для міських боїв (Відео)

“На мою думку, причина різнобою в заявах з приводу нинішнього витка ескалації з Росією очевидна — попри цілком реальне зосередження російських військ навколо України в психологічних іграх з ескалацією до крайнощів зараз грають не росіяни, а партнери України”, — заявив він.

Україна навесні отримає від США військові вертольоти, які призначалися для Афганістану — ЗМІ

Яременко додав, що ніхто з високопоставлених офіційних осіб в Україні не може як слід осадити західні країни через те, що вони постачають українській армії озброєння. Також він зазначив, що такі “психологічні ігри” ускладнюють реагування України на реальні загрози з боку Росії, оскільки ворожі війська по той бік кордону стоять і нікуди не діваються.

Нагадаємо, 24 січня Державний департамент США дозволив своїм дипломатам “добровільний від’їзд” з України через небезпечну обстановку в країні. Сім’ї дипломатів наказано евакуювати. Також евакуюються дипломати з Великобританії та Австралії.

Коментарі