У Сумській області знайшли повішеним українця, підозрюваного в жорстокому вбивстві

У Сумській області українець, який підозрюється в жорстокому вбивстві, був виявлений повішеним в саду. Зазначається, що це 33-річний місцевий житель, повідомляє видання Глухів. Інфо.

У Харкові судитимуть чоловіка, який вбив суперника з ревнощів

Так, житель села Уланово вранці 22 Листопада виявив повішеного чоловіка в місцевому яблучному саду і негайно викликав поліцію. Правоохоронці встановили особу небіжчика; загиблим виявився 33-річний житель міста Глухів, який перебував у всеукраїнському розшуку за підозрою у скоєнні жорстокого вбивства.

Наприкінці жовтня в населеному пункті Есмань група з чотирьох осіб у п’яній справі по-звірячому побила п’ятого. Потім в затуманених алкоголем мізках злочинців виникла “ідея” приховати злочин, тому вони відвезли свою все ще живу жертву на озеро і кинули у воду. Трьох зловмисників поліції вдалося затримати, четвертий – чий труп висить на дереві – пустився в перегони.

У Кривому Розі знайшли мертвим ще одного родича загиблого мера Павлова

Нагадаємо, Червонозаводський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про умисне вбивство 26-річної харків’янки Яни Криворучко. Данила Редіна, якому на момент скоєння вбивства було всього 16 років, визнали винним.

Коментарі