У Тернопільській області знайшли новонародженого, якого поклали в сумку і викинули на території заводу

Правоохоронці розшукують батьків немовляти.

Як повідомили у відділі комунікації Національної поліції в Тернопільській області, у селищі Товсте Чортківського району місцева мешканка знайшла сумку з дитиною. З’ясувалося, що вона проходила недалеко від покинутого молокозаводу і почула дитячий плач. Коли жінка підійшла ближче, побачила сумку, в якій був хлопчик. Вона забрала малюка в тепло і викликала поліцію. За даними правоохоронців, здоровий малюк народився добу тому, проте медики діагностували у нього переохолодження.

8723334b19fb3cc44aeb61060c6bc968.jpeg

Наразі правоохоронці розшукують батьків немовляти. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 135 (“Залишення в небезпеці”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Мати хотіла повернутися за немовлям, якого викинула в туалеті – поліція

Нагадаємо, раніше в Харкові наркозалежна жінка кинула трирічну дитину посеред вулиці та втекла. Сигнал про подію на проспекті Тракторобудівників надійшов на спецлінію 4 лютого о 23:00. За словами очевидця, на проїжджій частині перебувала жінка в неадекватному стані з дитиною на руках. Прибувши на виклик, патрульні виявили чоловіка, який дзвонив в поліцію, і маленьку дівчинку. Свідок повідомив, що харків’янка залишила свою дочку без нагляду і втекла. Нею виявилася 30-річна жінка, яка систематично вживає наркотики.

Коментарі