У Запоріжжі прогримів вибух у будинку: одна людина загинула, двоє поранені (Фото)

НП сталася в ніч на 28 січня. Як повідомили в пресслужбі ДСНС України, близько 04:04 в чотириповерховому житловому будинку, який розташований в районі ТЦ Аврора, вибухнув газ.

Вибух прогримів у квартирі на другому поверсі. Вибуховою хвилею зруйнувало перекриття на кількох поверхах під’їзду. В результаті інциденту одна людина загинула, двоє постраждали. За попередніми даними, пошкоджено сім квартир. Зі зруйнованого під’їзду евакуювали 15 мешканців. З ними працюють психологи ДСНС, а чиновники розв’язують питання тимчасового відселення.

Зараз рятувальники розбирають завали, щоб відшукати можливих постраждалих. Поруч зі зруйнованим будинком розгорнули мобільний пункт обігріву.

У Миколаївській області прогримів вибух у житловому будинку: зруйновані два поверхи (Фото)

Раніше в Запоріжжі засудили терориста з “ДНР”, який хотів підірвати в місті храм. Згідно з даними СБУ, у 2019 році на тлі отримання Томосу для Православної церкви України терорист отримав завдання від своїх кураторів підпалити, підірвати або якимось іншим чином пошкодити будь-який храм, щоб спровокувати релігійний конфлікт. Вибір припав на храм Апостола Іоанна Богослова Української Православної церкви. За знищення храму терористу пообіцяли 30 тисяч гривень.

Коментарі