У Запоріжжі водій під наркотиками збив двох неповнолітніх на пішохідному переході

У Запоріжжі водій скоїв наїзд на двох неповнолітніх дівчаток, при цьому перебуваючи під впливом наркотичних речовин. Неповнолітні перетинали дорогу по пішохідному переходу, повідомляє поліція Запорізької області.

“Спав удома”, — Олександр Ярославський прокоментував інформацію про смертельну аварію

Відзначається, що інцидент стався на нерегульованому, але позначеному розміткою пішохідному переході. За попередніми даними, водій не зреагував на те, що пішоходи йшли по переходу, і збив двох дівчаток 2006 року народження, яких госпіталізували з важкими політравмами. При цьому машина, яка рухалася перед винуватцем ДТП, загальмувала та відвернула, щоб не наїхати на дівчаток.

У Львівській області потяг врізався в автомобіль, що застряг на колії

“Поблизу зупинки громадського транспорту “Цімеж” дві дівчинки почали перетинати проїжджу частину дороги по позначеному дорожньою розміткою та дорожніми знаками нерегульованому пішохідному переходу. Побачивши їх, водій ВАЗа загальмував і різко відвернув кермо в сторону, щоб уникнути наїзду, а водій “ІЖ2717-90″ продовжив рух прямо і допустив наїзд на пішоходів”, — сказано в повідомленні поліції.

Кортеж Харківського мільйонера збив на смерть людину — ЗМІ

В результаті обстеження водія в наркологічному диспансері з’ясувалося, що він був під впливом наркотиків. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом ДТП поліція розпочала досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 статті 286 “порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами” Кримінального кодексу України.

Фото: ГУНП в Запорізькій області
Фото: ГУНП в Запорізькій області
Фото: ГУНП в Запорізькій області

Нагадаємо, раніше під Києвом, в Гостомелі мікроавтобус влаштував погром на автомобільній стоянці. Він влетів на стоянку, протаранив п’ять припаркованих там автомобілів, після чого швидко втік з місця інциденту.

Коментарі