У Запорізькій області чоловік відзначив день народження зі стріляниною та поліцейською гонитвою

У Мелітополі Запорізької області в одного з місцевих жителів день народження пройшов, як зйомки бойовика — зі стріляниною та гонитвою поліції. Про це повідомляє місцеве видання “Субота плюс” з посиланням на Нацполіцію.

Заколов та замотав у килим: у Дніпрі військовий загинув від рук товариша по чарці

Ще 14 грудня співробітник одного з мелітопольських ресторанів звернувся в поліцію. З його слів, гості закладу влаштували на вулиці бійку з перестрілкою. Поліцейські, які прибули на місце, встановили, що одного з учасників бійки вже госпіталізували з вогнепальними пораненнями, а другий зник з місця події на власному авто.

Автомобіль оголосили в розшук та через деякий час помітили схожу машину, що пересувається на великій швидкості. На вимогу зупинитися водій не зреагував, і поліції довелося влаштувати за ним погоню. У підсумку “Порше Кайенн” влетів у білборд, а “пілот” був затриманий — виявилося, що за кермом сидів п’яний 33-річний чоловік.

 

Під Києвом СБУ накрила “збройових майстрів” та цілий цех з вибухівкою для терактів

Виявилося, що бійка виникла між двома родичами — 33 років та 29 років — на грунті неприязних відносин. В ході бійки старший вистрілив в опонента із зареєстрованої мисливської рушниці, а потім спробував добити його ударом ножа.
Поліція оголосила горе-стрілку про підозру за ст. 115-1 та (вбивство) та 15-2 (замах на вбивство) КК України.

Нагадаємо, раніше дивний інцидент стався 13 грудня в Запорізькій області — там зупинений поліцейськими водій витягнув ніж і спробував накласти на себе руки прямо при патрульних.

 

Коментарі