У Запорізькій області п’яний водій збив поліцейського та протягнув його на капоті 5 кілометрів

Водій Mazda, який перебував за кермом в стані сп’яніння, збив поліцейського й близько 5 км віз його на капоті поки не врізався в дерево. Патрульний отримав переломи обох ніг. Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Патрульні зупинили автомобіль Mazda за порушення правил дорожнього руху. За кермом знаходиться 71-річний місцевий житель з явними ознаками алкогольного сп’яніння. У салоні автомобіля також перебувала 13-річна пасажирка.

Співробітники поліції запропонували водієві пройти огляд у медичному закладі, але чоловік відмовився і замкнувся в салоні авто, завів двигун і направив транспортний засіб на патрульного. В результаті цього старший сержант поліції виявився на капоті іномарки, а водій продовжував набирати швидкість.

У старшого сержанта, який постраждав в результаті інциденту, перелом обох ніг. Водія затримали.
 
Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 345 (“погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу”) і ч. 2 ст. 286-1 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння”) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

 

 

Нагадаємо, раніше в місті Чугуїв Харківської області водій збила двох дітей, які йшли по проїжджій частині. Постраждалих доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги.
 
 

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі