Українські спецслужби затримали головного Ката на службі ДНР

Українські спецслужби в Києві змогли зловити людину, ненависть до якої серед українців – вихідців з ОРДЛО – просто зашкалює. До рук спецслужбістів попався “Палич” – комендант в’язниці бойовиків “ДНР “під назвою “Ізоляція”, головний кат на непідконтрольних територіях Денис Куликовський.

Про це повідомив колишній в’язень “Ізоляції”, український журналіст Станіслав Асєєв.

“У Києві затриманий головний військовий злочинець – Денис Куликовський, він же Палич. Тепер можу сказати, що життя прожив не дарма”, – написав він.

У Харкові повинні знищити понад 60 прапорів “Новоросії” та “ЛДНР”

Подробиці затримання терориста не розголошуються. Однак про його “діяльність” відомо чимало. “Ізоляція” – тортурна в’язниця бойовиків в окупованому Донецьку. Приміщення колишнього заводу ізоляційних матеріалів ще у 2014 році перетворили на в’язницю-концтабір, куди зганяли супротивників бойовиків, українських військовополонених та просто громадян, кому не пощастило потрапити до лап терористів. До речі, офіційно в “ДНР” існування цієї в’язниці заперечується на всіх рівнях.

На Харківському кордоні затримали бухгалтера та акумуляторника з “ДНР”

На ув’язнених в “Ізоляції” чекали тортури, насильство, знущання, жінок – зґвалтування. Ув’язнені, що пройшли через цю в’язницю, називали її місцем, яке гірше пекла. Людське життя тут практично нічого не коштувало, а психіка навіть найміцнішим духом людей ламалася в короткі терміни.

Куликовський – “Палич” був комендантом цієї в’язниці та вважався одним з найстрашніших, жорстоких та професійних катів. Він керував в’язницею до 2018 року, у 2019 році змушений був бігти в Росію – його жорстокість стала посеред горлянки навіть його покровителям.

Навіщо його принесло в Україну – поки що невідомо. Як на нього змогли вийти спецслужби, щоб затримати – теж невідомо.

Нагадаємо, раніше в Харківській області силовики затримали бойовика, який служив в танковому підрозділі так званої “ДНР”. Оперативники встановили, що житель Донецька служив у складі “1 армійського корпусу” псевдореспубліки. У Харківську область Він приїхав нелегально, щоб провідати родичів

 

Коментарі