Увімкнули вдома генератор: дві родини отруїлися чадним газом у Київскій області

Учора близько 18 вечора до поліції звернулись медичні працівники, які повідомили, що приїхали на виклик у село Бобриця через погіршення стану 52-річної жінки. Коли надавали їй допомогу, у дворі помер її 61-річний чоловік.

Як встановили поліцейські, сім’я використовувала для освітлення житла генератор, який знаходився прямо в приміщенні. Попередньо, чоловік помер від отруєння чадним газом, жінку медики госпіталізували до лікарні.

Без світла, води та опалення у Харківській області народилося 16 малюків

За дві години також прийшло повідомлення з Гостомеля. Чоловік заявив, що його сусіди — сім’я з 4 чоловік отруїлись газом. Поліцейські терміново виїхали на місце.

“Спершу стало зле 72-річній бабусі, потім 4-річній онуці. Погіршився стан також у старшої, 12-річної дівчинки, та її 48-річного батька”, – повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Медики констатували отруєння чадним газом: бабусю та малолітню онучку госпіталізували.

Громадян закликають не нехтувати інструкцією з експлуатації електрогенераторів та інших систем, які допомагають пережити відключення світла, вчасно обслуговувати та перевіряти системи опалення, газові прилади, та вентиляції.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі