В Італії українку зарізав власний чоловік

В Італії жорстоко вбили 61-річну громадянку України. Вбивцею виявився громадянин Італії, пенсіонер, який 17 років прожив з нею в шлюбі, а мотивом вбивства називають ревнощі, повідомляє “Обозреватель”.

Вбиту українку звали Наталя Киричок. Вона загинула незадовго до Нового року — в ніч з 25 на 26 грудня — в італійському місті Фанано-ді-Градара. 80-річний Віто Канжіні напав на свою кохану, кілька разів вдарив її ножем… та спокійно пішов спати. Вранці він так само спокійно пішов вигулювати свою собаку, в той час, як в його будинку лежав труп.

Сто разів встромила ніж та відрізала голову: у Херсонській області жінка жорстоко розправилася зі співмешканцем

Сам Канжіні заявляв поліції, що нібито розповів про скоєне приятелю, але той йому не повірив. Тоді італієць подзвонив на роботу, де почали хвилюватися, чому українка не виходить, і ось звідти вже викликали поліцію. Італієць стверджував, що зовсім не планував вбивати українку — за його словами, вони посварилися, він хотів з нею помиритися, влаштував романтичну вечерю та прийняв віагру, а Наталя відмовила йому в близькості, що спровокувало його на агресію. При цьому він стверджує, що не пам’ятає, звідки в його руці взявся ніж.

Син загиблої Сергій Киричок розповідає, що жінка благополучно прожила з Канжіні 17 років. За його словами, італієць справляв досить непогане враження. Однак у 2020 році Наталія з’їздила в Україну, щоб оформити пенсію. А по поверненню Канжіні почав дико ревнувати її, підозрюючи, що в Україні у жінки “щось було”. Йому також не подобалося, що українка працює допізна в ресторані — він підозрював, що у неї з власником ресторану роман. Незадовго до вбивства він взагалі вигнав Наталію з дому — але потім захотів помиритися.

У Дніпрі розбещувач малолітніх та його жертва знайшли труп в покинутій будівлі

“Перед тим як вигнати її з дому, він вранці сказав їй, що вночі взяв ніж, дивився на неї та ледь стримався, щоб не вбити її. Потім він їздив в ресторан до власника та погрожував, що вб’є його. Власник навіть подав на нього заяву в поліцію. Через кілька днів він приїхав до подруги, де жила мама, та став зі сльозами вмовляти її повернутися. Навіть влаштував вечерю, запалив свічки. Здавалося, все пройшло”, — розповів журналістам син загиблої Українки.

Захист італійця намагається апелювати до його віку та стану здоров’я. Адвокати стверджують, що так на нього могла подіяти віагра. А Сергій Киричок зайнятий підготовкою транспортування тіла Наталії на батьківщину — через свята процес дуже затягнувся.

Нагадаємо, що останнім часом за кордоном гине все більше українців. І далеко не всі з цих трагічних інцидентів — нещасні випадки. На українців часто нападають, б’ють їх, вбивають — особливо часто це відбувається в Польщі. Зібрали добірку найгучніших випадків загибелі українців за кордоном.

Коментарі