В Івано-Франківській області чоловік підірвався на власній саморобній бомбі (Відео)

У передмісті Івано-Франківська чоловік підірвався на власній саморобній бомбі, якою намагався замінувати автомобіль. Він вижив, але сильно покалічений, повідомляє місцевий портал “Галка”.

Вибух стався в передмісті Івано-Франківська  — Крихівцях — вночі з 16 на 17 січня. Як з’ясувалося, невідомий зміг підірвати автомобіль BMW X5. До ранку на місці вибуху працювали правоохоронні органи. А вже вранці до лікарні звернувся горе-підривник, якого після операції передали поліції.

В Івано-Франківській області під час сходження на Говерлу загинула туристка

Виявилося, що чоловік у віці близько 20 років зібрав СВП (саморобний вибуховий пристрій), приїхав на місце вибуху на таксі та замінував потрібний йому автомобіль. Однак щось він не зміг розрахувати, в результаті детонацією СВП “підривнику” сильно пошкодило руку. Вночі він зміг покинути місце інциденту, а вранці був змушений звернутися за медичною допомогою. Медики ампутували йому частину кінцівки, яка виявилася сильно пошкоджена вибухом.

Поліція встановлює деталі інциденту.

 

 

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківську 17-річний хлопець випав з вікна дев’ятого поверху багатоповерхового будинку. Після падіння він був ще живий та, будучи в стані шоку, намагався покинути місце приземлення.

Коментарі