В “лнр” знову оголосили “загальну мобілізацію” та розшукують дезертирів – розвідка

В тимчасово окупованому місті Сватове відбулась радіотрансляція виступу так званого “голови лнр” Леоніда Пасічника. В ході промови було оголошено про початок “загальної мобілізації” на окупованій території Луганської області. Про це повідомили в Головному управлінні розвідки Міноборони.

В шахтах Луганської області працюють жінки: чоловіків відправили на війну

За словами ватажка-колаборанта, “загальна мобілізація” відбуватиметься у два етапи: мобілізація населення, яке отримала паспорти “лнр” та рф, а також відповідає конкретним військово-обліковим спеціальностям; решта чоловічого населення віком від 18 до 65 років.

Анонсовано, що мобілізаційні заходи розпочнуться 1 вересня. Про терміни закінчення кампанії не повідомлялось.

У Харкові викрили бойовика “днр”, який отримував виплати як переселенець

Також відомо, що до окупованого Довжанська (раніше – Свердловськ) Луганської області прибув особовий склад росгвардії для виконання адміністративно-поліцейських заходів, зокрома, проведення перевірок документів населення, перевірок транспортних засобів та ін. Ці заходи спрямовані на пошук та затримання дезертирів з-поміж військовослужбовців “л/днр” та збройних сил рф. При цьому росгвардійці не підпорядковуються місцевим окупаційним адміністраціям. Відомо що вони на загальних підставах провели обшук голови окупаційної адміністрації Довжанська, колаборанта Андрія Сухачова.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі