В Одещині фіксують наслідки наймасштабнішої атаки ворога – прокурори розпочали розслідування (Фото)

За процесуальним керівництвом Одеської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, протягом ночі 19 липня війська рф атакували Одесу та область ракетами та безпілотними літальними апаратами.

За попередньою інформацією, десятеро мирних жителів отримали поранення, зокрема 9-річний хлопчик. Інформація про інших постраждалих уточнюється.

У результаті ракетних ударів пошкоджено зерновий та олійний термінали портової інфраструктури.

Ворог обстрілював Харківщину: пошкоджені будинки, є жертви — Синєгубов

Також внаслідок атаки ворога пошкодження та руйнування отримали промислові об’єкти, складські приміщення, торгові павільйони на промтоварному ринку, торговельні центри, багатоповерхові житлові будинки, автомобілі та адміністративні будівлі. Також було пошкоджено один з одеських кладовищ.

В Одеському та Білгород-Дністровському районах Одещини пошкодження зазнали приватні будинки, господарські споруди та автомобілі.

Попередньо, обстріли здійснювалися ракетами Х-22, “Онікс”, “Калібр” та ударними безпілотними літальними апаратами.

Огляд триває, встановлюється повний перелік руйнувань та пошкоджень. Правоохоронні органи на місцях фіксують черговий воєнний злочин рф.

Коментарі